anvr thuiswinkel waarborg sgr calamiteitenfonds

Vakantiehuizen in de Ardennen voor ieders budget

Te huur voor de individu tot aan grote groepen

Het is altijd een feest om met het hele gezin of de hele familie een vakantie door te brengen. De vakantiehuizen in de Ardennen bied u ruimte en comfort. En in de meeste vakantiehuizen is een open haard of houtkachel. Er bijna altijd een barbecue aanwezig wat voor vele niet mag ontbreken. Door de natuurlijke omgeving zult u verrast zijn door de vele vogels en andere dieren die overigens niet tot last zijn. Zij schuwen de mens en laten zich op afstand bekijken.
Vergeet uw camera niet!

Goed verzorgd bij Ardennhuis

Wij zijn partner van Belvilla. Dit betekent, als u bij ons boekt, dat u valt onder de bescherming van het ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Thuiswinkel waarborg. Ga hier dus met een gerust hart op zoek in ons ruime aanbod. Prettige vakantie.


Let op:
Wanneer u iets heeft gevonden maar nog niet helemaal zeker weet of dat nu ook hetgeen is wat u definitief wilt gaat boeken, dan kunt u een reservering plaatsen. Hierbij hoeft u niet gelijk het hele bedrag te voldoen. Door een klein aanbetaling bent u er al zeker van dat wij uw keuze beschermen. Wanneer u heeft overlegd en definitief uw keuze heeft gemaakt, kunt u alsnog de boeking betalen of desgewenst annuleren. Indien anders aangegeven, geldt dit voor alle vakantiehuizen Ardennen.

immobiliŽn immo ardennen.jouwpagina.nl www.ardennenwijzer.be